Pohja:

175g  glut. jauhoa

125g voita

4rkl fariinisokeria

Kinuski:

55g voita

4rkl fariinisokeria

400g kondensoitua maitoa

Kuorrutus:

150-200g suklaata

2rkl öljyä

1. Vatkaa pehmeä voi, jauhot ja sokeri tasaiseksi massaksi. Painele taikina n.25x25 kokoisen, leivinpaperilla vuoratun vuokan pohjalle. Paista 190 asteessa n.20 min. Jäähdytä pohja.

2. Mittaa kinuskin aineet teflon-pintaiseen kattilaan. Keittele koko ajan sekoittaen n.5-10 min. Leivitä kinuski piirakkapohjan päälle tasaisesti ja laita jääkaappiin jähmettymään.

3. Sulata suklaa ja sekoita joukkoon hiukan öljyä (ei kovetu niin kovaksi). Levitä suklaa kinuskikerroksen päälle ja koveta jääkaapissa. Nautiskele!

Huom! Tämän voi tehdä myös vehnäjauhoista. Gluteenittomana pohja ei ollut täysin onnistunut, pitäisi kehitellä joku muu vaihtoehto tämän tilalle.