Nämä  ovat semmoista herkkua, että harvemmin olen maistanut! Kiitos ohjeesta Maritalle! Voisit vielä kertoa mistä tämä alkuperäinen ohje on lähtöisin, jos satut täällä vierailemaan. Muutin aineluettelon mittoja itselle sopivaan muotoon ja nimeksi keksin kaurasulaapalat. Näitä kannattaa ehdottomasti kokeilla!!!

POHJA:

1dl sokeria

2,3/4dl fariinisokeria

4½dl vaaleaa glut.jauhoa

3,3/4dl kaurahiutaleita

1tl leivinjauhetta

½tl suolaa

1 muna

150g voita sulana

1tl vanilliinisokeria

TÄYTE:

1prk flora vanillaa

2tl voita

1 levy Fazerin sinistä suklaata

1tl vanilliinisokeria

* Sekoita pohjan aineet tasaiseksi massaksi. Ota 1/3 taikinasta erilleen ja painele loput taikinat kooltaan n.20x30, vuoan pohjalle.

* Sulata täytteen suklaa ja voi ja sekoita joukkoon flora vanilla ja sokeri. Kaada suklaaseos pohjan päälle ja lopuksi erilleen otettu osa pohjan muruseosta.

* Paista "piirakkaa" 175 asteessa puoli tuntia.

* Leikkaa jäähtyneenä pieniin paloihin ja laita jäähtymään lopuksi jääkaappiin!

HUOM! Näimä voi tehdä myös vehnäjauhoista niinkuin alkuperäisessä ohjeessa olikin eli glut.jauhot korvataan vehnäjauhoilla..