Suklainen ja vaniljainen kakku
Kakkupohja:
5dl vaaleaa glut. jauhoa
1tl suolaa
1tl soodaa
3/4dl kaakaota
4dl sokeria
1tl vanilliinisokeria
2dl maitoa
2 munaa
150g margariinia (sulana)
* Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää maito, munat ja margariini, sekoita tasaiseksi.
* Voitele täytekakkuvuoka, kaada taikina siihen ja paista 175 asteessa n.tunti. Jäähdytä pohja ja leikkaa kolmeen osaan.
Täyte:
200g vanljatuorejuustoa
1,5dl flora vispiä
2tl vanilliinisokeria
1dl sokeria
* Kostuta jäähtuneitä pohjia hiukan vaniljamaidolla ja jaa täyte kahteen väliin. Laita kakun päälle paino ja laita jääkaappiin jäähtymään.
Kuorrutus:
50g voita (sulana)
6rkl kahvia
2tl vanilliinisokeria
tomusokeria (sopivasti :))
keltaista elintarvikeväriä
* Koristele kakku!
* Tämä kakku on enemmän kuivakakku kuin täytekakku ja parasta muutaman päivän jälkeen "muhittuaan" jääkaapissa.
Kommentit