Pikakakku vierasvaraksi.

Pohja:

5 munaa

2dl sokeria

1dl perunajauhoja

2tl leivinjauhetta

2rkl kaakaota

= kääretorttupohja, paistetaan 200 asteessa n.7min.

Täyte ja kuorrutus:

1 prk maitorahkaa

2½dl flora vispiä

1pss wienernougat-rouhetta

n.½dl kinuskikastiketta

2tl vanilliinisokeria

(sokeria)

Koristeena tummaa ja valkoista suklaata rouheena

* Jaa kääretorttupohja kolmeen suorakaiteen muotoiseen osaan. Kostuta pohjia vaniljamaidolla hiukan.

* Valmista täyte: Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita muut aineet sekaan, tarkista maku.

* Kokoa kakku, laita vuorotellen pohjia ja täytettä. Koristele lopuksi jäljelle jääneellä täytteellä ja esim. suklaarouheella.

( Kuvassa kakusta vain pieni pätkä jäljellä.)