Pohja:

150g voita

1½dl sokeria

2 munaa

4½dl gluteenitonta jauhoseosta

1½tl leivinjauhetta

Täyte:

500g maitorahkaa

300g appelsiinituorejuustoa

2½dl sokeria

2rklvanilliinisokeria

1dl perunajauhoa

5 munaa

* Vaahdota rasva ja sokeri. Sekoita joukkoon munat ja jauhot. Leivitä taikina irtopohjavuoan pohjalle ja n.5 sentin korkeudelle reunoille. Peitä kelmulla jalaita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

* Sekoita kulhossa rahka, tuorejuusto,puolet sokerista, vanilliinisokeri, perunajauho ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset ja puolet sokerista kovaksi vaahdoksi.Sekoita vaahto varovasti rahkatäytteeseen. Kaada täyte vuokaan.

* Paista 175 asteessa,uunin alatasolla,n.tunti.

Anna kakun jäähtyä kunnolla, mielellään seuraavaan päivään ja irrota vasta sitten vuoasta.