Uuden reseptin kokeilu on aina vähän jännittävää, onnistuukohan vai ei. Löysin tämän netistä, en vaan muista mistä. Vaihdoin vehnäjauhot gluteenittomiin jauhoihin. Nämä onnistuivat todella hyvin! Uskomattoman meheviä ja pumpulinpehmeitä tuli näistä muffineista. Kannattaa kokeille! Tässä ohje:
150g margariinia
2dl sokeria
½dl fariinisokeria
2 munaa
3-4 kypsää banaania
5dl vaaleaa glut. jauhoseosta (sunnuntai)
2tl leivinjauhetta
1tl soodaa
2tl kanelia
2tl vaniliasokeria
* Vatkaa margariini ja sokerit vaahdoksi. Lisää munat. Sekoita jauhot keskenään ja lisää jauhoseos banaanisurvoksen kanssa taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.
* Jaa taikina muffinivuokiin. Minulla tuli tästä annoksesta 21kpl isoja muffareita. Paista 180 asteessa noin.25 minuuttia.
Kommentit