Uuden reseptin kokeilu on aina vähän jännittävää, onnistuukohan vai ei. Löysin tämän netistä, en vaan muista mistä. Vaihdoin vehnäjauhot gluteenittomiin jauhoihin. Nämä onnistuivat todella hyvin! Uskomattoman meheviä ja pumpulinpehmeitä tuli näistä muffineista. Kannattaa kokeille! Tässä ohje:

422482.jpg

150g margariinia

2dl sokeria

½dl fariinisokeria

2 munaa

3-4 kypsää banaania

5dl vaaleaa glut. jauhoseosta (sunnuntai)

2tl leivinjauhetta

1tl soodaa

2tl kanelia

2tl vaniliasokeria

 

* Vatkaa margariini ja sokerit vaahdoksi. Lisää munat. Sekoita jauhot keskenään ja lisää jauhoseos banaanisurvoksen kanssa taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.

* Jaa taikina muffinivuokiin. Minulla tuli tästä annoksesta 21kpl isoja muffareita. Paista 180 asteessa noin.25 minuuttia.