Pohja:
Kääretorttulevystä rinkula
Täyte:
5dl flora vispiä (vaahdotettuna)
200g vanilja tuorejuustoa
levy Maraboun dajm-suklaata (sulatettuna)
5 liivatelehteä+½dl vettä
Koristeena: tummaa suklaata ja sokerihelmiä
tiistai, 22. tammikuu 2008
Pohja:
Kääretorttulevystä rinkula
Täyte:
5dl flora vispiä (vaahdotettuna)
200g vanilja tuorejuustoa
levy Maraboun dajm-suklaata (sulatettuna)
5 liivatelehteä+½dl vettä
Koristeena: tummaa suklaata ja sokerihelmiä
Kävijälaskuri
7000+
9.1.2007 lähtien
Gluteenitonta leivontaa... Meidän perheessä leivotaan kaikki leivonnaiset gluteenittomana. Meille sopii tavalliset gluteenittomat jauhot, mutta reseptien jauhot voi vaihtaa luontaisesti gluteenittomaan tai vehnäjauhoon.(kuvat ovat omiani, ethän kopsaa niitä!)
Kommentit