Pohja:

3dl vaaleaa gluteenitonta jauhoa

3dl kaurahiutaleita

2dl fariinisokeria

1tl soodaa

1tl leivinjauhetta

200g voita sulana

Täyte:

2dl valkosuklaata (pilkottuna)

2dl mantelilastuja

2 pientä dajm-patukkaa

2dl kinuskikastiketta

1,5dl vaaleaa glut.jauhoa

 

 * Sekoita pohjan kuivat aineet sekaisin, lisää sula rasva. Ota pohjamassasta 2dl sivuun. Levitä loput n.23x33cm vuokaan. Paista pohjaa 170 asteessa n.15 minuuttia. Jäähdytä.

 * Pilko makeiset ja levitä tasaisesti pohjan päälle. Levitä myös mantelilastut. Sekoita kinuskikastikkeen sekaan jauhot ja levitä seos karkkien ja mantelilastujen päälle. Ripottele lopuksi 2dl pohjan muruseosta kaikkien päälle ja paista 170 asteessa kullan ruskeaksi.

 * Leikkaa jäähtyneenä paloiksi!