Tämä muffinsiohje on minulla jokaviikkoisessa käytössä, niin helppo, nopea ja muunneltavissa moneen makuun. Tällä kertaa vadelmilla ja valkosuklaalla:

5 dl gluteenittomia jauhoja (tai vehnäjauhoja)

2dl sokeria

3tl leivinjauhetta

2tl vanilliinisokeria

150g voita sulana

1prk kermaviiliä

4 munaa

+ 130g valkosuklaarouhetta ja

n.4dl vadelmia

* Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Sekoita seuraavaksi kermaviili ja rasva jauhojen joukkoon. Lopuksi munat tosi varovasti ja vielä suklaa ja vadelmat. Jaa taikina muffinsivuokiin ja paista 200 asteessa n.20 min. tai kunnes muffinsit näyttää kypsiltä.

* Minulla tulee tästä annoksesta keskimäärin 20 isoa muffinsia kun paistan ne muffinsipellillä.