345434.jpg

5dl vaaleaa glut.jauhoseosta (esim.sunnuntai)

3rkl kaakaojauhetta

3dl sokeria

2tl vaniliasokeria

2tl leivinjauhetta

150g voisulaa

2dl maustamatonta jogurttia

4 pätkistä

3 munaa

Kuorrutus:

170g tummaa suklaata

50g voita

 

Sekoita jauhot ja sokerit keskenään. Sulata voi ja sulata pätkikset voin sekaan. Sekoita jauhojen sekaan voi-suklaa seos, munat ja jogurtti. Voitele tasapohjainen kakkuvuoka ja kaada taikina siihen. Pasta 175 asteessa noin 45 minuuttia.

Kakun voi tehdä myös tavallisessa kuivakakkuvuoasssa.

Kuorruta kakku jäähtyneenä. Sulata voi ja pilko suklaa sekaan sulamaan. Valuta suklaata kakun päälle ja koristele!

Tämän kakun voi tehdä myös vehnäjauhoista!