5dl vaaleaa glut.jauhoseosta (esim.sunnuntai)
3rkl kaakaojauhetta
3dl sokeria
2tl vaniliasokeria
2tl leivinjauhetta
150g voisulaa
2dl maustamatonta jogurttia
4 pätkistä
3 munaa
Kuorrutus:
170g tummaa suklaata
50g voita
Sekoita jauhot ja sokerit keskenään. Sulata voi ja sulata pätkikset voin sekaan. Sekoita jauhojen sekaan voi-suklaa seos, munat ja jogurtti. Voitele tasapohjainen kakkuvuoka ja kaada taikina siihen. Pasta 175 asteessa noin 45 minuuttia.
Kakun voi tehdä myös tavallisessa kuivakakkuvuoasssa.
Kuorruta kakku jäähtyneenä. Sulata voi ja pilko suklaa sekaan sulamaan. Valuta suklaata kakun päälle ja koristele!
Tämän kakun voi tehdä myös vehnäjauhoista!
Kommentit