Pohja:
kääretorttupohjasta rinkula
Täyte:
½l vadelmajugurttia
2½dl flora vispiä
100g maustamatonta tuorejuustoa
6 liivatelehteä+½dl marjamehua
Pinnalle:
mansikoita ja vadelmia (jäisenä)
3dl marjamehua+1dl hyytelösokeria
tiistai, 22. tammikuu 2008
Pohja:
kääretorttupohjasta rinkula
Täyte:
½l vadelmajugurttia
2½dl flora vispiä
100g maustamatonta tuorejuustoa
6 liivatelehteä+½dl marjamehua
Pinnalle:
mansikoita ja vadelmia (jäisenä)
3dl marjamehua+1dl hyytelösokeria
Kävijälaskuri
7000+
9.1.2007 lähtien
Gluteenitonta leivontaa... Meidän perheessä leivotaan kaikki leivonnaiset gluteenittomana. Meille sopii tavalliset gluteenittomat jauhot, mutta reseptien jauhot voi vaihtaa luontaisesti gluteenittomaan tai vehnäjauhoon.(kuvat ovat omiani, ethän kopsaa niitä!)
Kommentit