Pohja:

3 munaa

2dl sokeria

100g margariinia

3dl gluteenitonta jauhoa

1tl leivinjauhetta

2tl vanilliinisokeria

2 omenaa

Toskaseos:

100g margariinia

1dl sokeria

1/4dl jauhoja

100g mantelirouhetta

1rkl maitoa

* Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää sula, jäähtynyt rasva. Lisää jauhot.

* Voitele kakkuvuokan reunat ja pohja rasvalla. Kaada taikina vuokaan ja laita omenalohkoja taikinan pinnalle. Paista pohjaa 200 astessa, kunne pinta alkaa ruskettumaan.

* Valmista toskakuorrutus: Mittaa kaikki aineet kattilaan ja kiehauta. Levitä kuorrutus puolikypsän kakun pinnalle ja paista vielä n.10 minuuttia.

* Paistoin kakun n.26cm irtopohjavuoassa. Vuoka ei ollut tiivis ja kuorrutteen rasvaa valui pohjan ja reunan välistä uuniin, kannattaa siis laittaa pelti tai leivinpaperi varulta alle.

* Tämä oli todella hyvää! Olen tehnyt tämän joskus myös piirakka vuokaan.